De laboresultaten altijd beschikbaar in real time

Naast de traditionele rapportering volgens uw voorkeur naar het medisch dossier via E-Health, verzending per post of logistieke medewerker kan u de resultaten ook in real time consulteren via de beveiligde Resultatenserver. 

Op een gebruiksvriendelijke manier vindt u, al dan niet grafisch weergegeven, de cumulatieve resultaten van uw patiënten. Binnen een groepspraktijk kunnen, indien gewenst, de resultaten van patiënten die bij uw collega consulteerden ook door u geraadpleegd worden.

LabAlert, de app voor resultaatconsultatie, laat toe om resultaten op te zoeken waar u zich ook bevindt. U kan tevens via deze weg gealarmeerd worden in geval van klinisch kritische resultaten. 

Heeft u vragen of wenst u een casus te bespreken met een klinisch bioloog, aarzel niet om contact op te nemen op T 09 253 60 30 (Evergem) of T 050 33 77 12 (Brugge).

LabAlert is beschikbaar voor Android en Apple IOS. 

Download hem nu via de QR code of met de zoekterm 'LabAlert' of ‘Labo Nuytinck’. 

w690q85_Apple_I_store_icoon
w690q85_Google_play_store_icoon

De versturing van de resultaten naar het medisch dossier van de zorgverlener, gebeurt volgens de richtlijnen en encryptie van de respectievelijke middleware en medisch dossier. Aflevering van de resultaten aan de zorgverlener valt binnen de verantwoordelijkheid van de leverancier van de middleware, de incorporatie van het resultaat in het medisch dossier ligt binnen de verantwoordelijkheid van de zorgverlener.